Ruten starter fra Hotel Montra Skaga i Hirtshals i Danmark og slutter i Kristiansand i Norge. Ruten kan ses og downloades her. Det gøres dog opmærksom på, at ruten kan ændres indtil start hvis der opstår forhold, som nødvendiggør det.

 

Transport til start:

Regionaltog rute 76 kører fra Aalborg mod Hirtshals en gang i timen. Rejsetiden er ca. en time afhængig af hvilken station man står på. Rejseplanen kan ses hos Nordjyllands trafikselskab HER 

  • Fra Aalborg Station er der forbindelse med Intercitytogene fra resten af landet. Regionaltog rute 76 kører på minuttal 44.
  • Fra Ålborg lufthavn er der ca. 5 km fra lufthavnen og til Lindholm station (lille station nord for Ålborg). Der kører flere busforbindelser på strækningen. Regionaltog rute 76 kører en gang i timen mod Hirtshals på minuttal 50. Alternativt kan man tage et lille lokalt tog til Aalborg Station.

 Alternativt kan man tage Intercitytog eller anden transport til Frederikshavn. Herfra er der togforbindelse til Hirtshals med et skift i Hjørring. Regionaltog rute 75 kører fra Frederikshavn til Hjørring, hvor der skal skiftes til Regionaltog rute 76 det sidste stykke til Hirtshals. Rejseplanerne for begge tog kan ses hos Nordjyllands Trafikselskab, men begge kører en gang i timen. 

Færger fra Kristiansand til Hirtshals 

  • www.fjordline.com .Sejler fra Kristiansand med en sejltid på 2. timer og 15 min. Online booking for cykler.
  • www.colorline.dk. Sejler fra Kristiansand med sejltid på 3 timer og 15 min. Der ses kun onlinebooking for biler.

 

Med begge færger er der flere daglige afgange.

 

Det gøres opmærksom på at overnatning på Hotel Montra Skaga den sidste nat inden løbet er inkluderet i startgebyret.