2022

Stefan Ostendorf har skrevet en spændende beretning med mange gode betragtninger og vinkler fra sin deltagelse i SBS 2022. Det hele krydret med mange flotte og stemningsfyldte billeder.

Stefans beretning der er skrevet på engelsk ( in English) kan læses her


Martin Baumgartner herHar også skrevet en beretning fra sin tur. Beretningen der er skrevet på tysk kan ses her


Jan Buschardt har laver en film fra sin deltagelse i SBS 2022. Filmen kan ses her


2017 :

Christian Rasmussens pre-ride 2017 - Skepplana til Kristiansand

Det er et stort arbejde at tilrette en 1.200 km brevet for en lille håndfuld frivillige. En af udfordringerne er ruten, og opgaven og koordineringen bliver ikke mindre af, at man passerer gennem tre lande.

Christian Rasmussen har ydet sin del af indsatsen ved at gennemkøre de sidste 600 km af ruten på cykel og efter den ruteplanlægning og de GPS-filer, som er lagt op på hjemmesiden her. Meldingen tilbage er, at alt fungerer fint, og at man ikke vil få problemer.

Dertil har Christian skrevet en meget fin beretning fra sin ensomme tur, smukt suppleret med billeder. Beretningen findes i linket her (pdf - åbner i nyt vindue):

Pre-ride Skepplana til Kristiansand.

Pre-ridere tester ruten i øvrigt. Således er ruten mellem Hirthals og Kungsäter nylig gennemkørt på cykel.

 
2013:
 
På denne side findes links til historierne fra S-B-S 2013. Vi vil også gerne have din, så hvis du har delt dine oplevelser med andre på nettet i ord eller med billeder eller begge dele, så send et link til os.

Det vil vores besøgende blive meget glade for. Webmaster kan lægge dit link på siden her.

Arthur van der Lee
YouTube

Søren Flensted Møller
En ven filmede Søren dag 1 / A friend made this of Søren on day 1
Beretning dag 1,2,3,4 / Journal day 1,2,3,4
Og billederne... / And the pictures ...

Elaine Astrue
Beretning og billeder / Journal and pictures

Brendan Puli
Billeder på Facebook / Pictures on Facebook

Rammemadamme
Beretninger og billeder / Journals and pictures

Durrin Hynes
Beretninger og billeder / Journals and pictures

Peter Wöhler
Beretninger og billeder / Journals and pictures

Jan Buschardt
Billeder / Pictures

Birgit Henriksen
Billeder / Pictures

Johnny Christiansen
Beretning og billeder / Journals and pictures

 
2009:

Som du kan se, består S-B-S af lige dele hyggeligt samvær på kontrolstederne og kørsel ad smukke veje med mark, skov og hav omkring.

Randonneurer fra mange andre lande end de skandinaviske fire har deltaget i S-B-S. En del kommer med den fornemmelse, at ruten er meget flad. De bliver en smule overraskede, når de opdager, at Danmark er ganske fladt, men at Sverige og Norge er ganske anderledes. Faktisk kører man næsten 10.000 højdemeter i S-B-S, altså svarende til P-B-P.

Under de sidste to udgaver i 2005 og 2009 ydede Betty, Mai og Per Solander-Rasmussen en fantastisk support. Ingen er i tvivl om, at der var en meget stor opgave for tre personer at rykke med deltagerne rundt om Kattegat og Skagerrak til de udvalgte kontroller og overnatningerne i Laholm, Färgelanda og Skien.

Da Betty og Per gerne vil have tid til andre ting, skal andre tage over fra 2013. Som du kan se her på siden forsøger ACN at rekruttere frivillige til de mange gøremål, så S-B-S 2013 kan blive så god en oplevelse for deltagerne som tidligere.

 
 
 
2005:

Der var omkring 35 deltagere, som særligt husker denne brevet for de store mængder regn, som man fik fra sen eftermiddag den første dag og to døgn frem.

Sidste dag mellem Skien og Kristiansand blev kørt i flot solskinsvejr, der sluttede med hyggeligt samvær og spisning om aftnen inden hjemrejsen næste dag.

 
2001:

Turen huskes for det flotte vejr med rolige vindforhold, godt kammeratskab og en fin support fra Johannes og Grethe, Maibrit og Katlyn.

Birgit har skrevet en fin beretning, som du finder ved at klikke her.

 
1993:

Johannes Kristiansen, Bengt-Göran Olsson, og Øystein Rohlff organiserede denne brevet, som dybest set fulgte samme rute som den kommende udgave i 2013

Dette var den første udgave af S-B-S. Der var 14 deltagere: 8 fra Norge, 4 fra Sverige og 2 fra Danmark.

De fleste af deltagerne var veteraner som randonneurs, selv om denne særlige form for cykling stadig var meget ny i Skandinavien.

Robert Lepertel og Suzanne Lepertel, ansvarlig for de udenlandske deltagere i PBP og Randonneur 5000, var til stede ved begivenheden, og fulgte rytterne rundt Danmark, Norge og Sverige i bil.

 
 

 Du kan desuden se billedserier fra flere af SBS - udgaverne under Galleriet her